Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La CUP avisa que ja es nota la seva absència i que tornarà a l’Ajuntament el 2023
  • CA

La CUP Barcelona s’ha acomiadat del ple de Barcelona parlant clar i amb el puny alçat. Eulàlia Reguant ha estat l’única regidora que ha parlat en nom de tot el seu grup municipal –la resta han volgut tenir cadascú el seu minut de glòria– i ha reivindicat que la seva absència el proper mandat ja es nota en els discursos i en la cuina d’unes “aliances” postelectorals que considera “ancorades a la dreta”. Té “conseqüències visibles en les estratègies que es permeten els altres partits”, ha dit.

Al plenari del proper mandat, ha recalcat, “no hi haurà cap força nítidament independentista que defensi que la desobediència és la clau de volta” ni tampoc “cap força anticapitalista” que qüestioni frontament la marca Barcelona. “És una mala notícia per a les classes populars de Barcelona i una bona notícia per als lobbies de poderosos”, ha lamentat. “Engegarem un procés de debat per posar les polítiques al centre de tot i per no abandonar del tot aquest saló de plens”, ha dit.

Reguant ha advertit que la CUP es dedicarà els propers 4 anys a “fer tot el possible per construir oposició popular al govern que es conformi” i ha fet una crida a la mobilització de “tots els qui comparteixen aquesta necessitat”. També els invertirà en “recordar a tots els grups que en campanya parlaven d’expropiar pisos i fer front a la massificació” que han de complir les seves promeses. “Ens veiem, amb qui vulgui, al carrer. I, sobretot, al 2023 no es preocupin que tornarem a ser aquí”, ha reblat.

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sí se nota a juny 12, 2019 | 12:48
    Sí se nota juny 12, 2019 | 12:48
    Estamos mucho mejor. No os deis tanta prisa en volver.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa