La CUP denuncia el veto del PSC a un acte antifeixista el 12-O al Guinardó

La formació acusa el districte de no posar facilitats per garantir els protocols Covid

La CUP ha denunciat que el districte d’Horta-Guinardó, governat pel PSC, ha vetat un acte antifeixista el 12-O tot i haver demanat tots els permisos “amb el temps requerit”. Segons el partit, el districte ha “decidit denegar” l’autorització i “no facilitar el mínim per garantir els protocols Covid” perquè l’acte “no els semblava adequat”.

Fonts municipals del districte d’Horta-Guinardó han negat qualsevol motivació política i han assegurat al TOT Barcelona que la negativa a celebrar l’acte es deu exclusivament a què la sol·licitud es va “presentar fora de termini”, ja que s’han autoritzat dos actes que sí van entregar a temps la proposta.

L’acte, que s’havia de celebrar per aquest dimarts a la tarda, tenia previst fer actes polítics i un concert gratuït a la plaça del Nen de la Rutlla per denunciar que el Dia de la Hispanitat celebra el “colonialisme, el genocidi, l’ultradreta, la monarquia, l’exèrcit i el racisme”.

Comentaris

  ferreret 11/10/2021 6:46 pm
  Nens ! que encara no heu après que el PSC està nomes per fer nosa fins al mínim detall ?
  Tano 11/10/2021 6:50 pm
  PSC la porqueria feta política. Una banda de fantasmes retrògrades que l'únic que saben fer es donar pel sac a Catalunya.
  Guillem Ben-Aviat 12/10/2021 12:03 am
  Lògic. El psc's és la sucursal a Catalunya del PPSOEMOC'S i un acte antifeixista va en contra d'ells

Nou comentari