Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cs reclama un pla d’ajudes per a barris humils de Barcelona als pressupostos estatals
  • CA

La líder de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha demanat que els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) incloguin un programa d’ajudes per a diferents barris de la ciutat. A més, ha demanat que el projecte estigui centrat en la promoció, rehabilitació i accés a l’habitatge. En una roda de premsa aquest divendres, la regidora ha presentat les esmenes locals de Cs per als PGE, i ha detallat que aquest pla de barris hauria de centrar-se en La Barceloneta, La Marina del Port, Vallcarca i Penitents, Carmel, Trinitat Nova i La Pau.

“Porten dècades oblidats per les administracions públiques”, i ha insistit que aquests barris necessiten inversions de manera immediata i urgent per a recuperar-los i millorar-los enfront de l’abandó que sofreixen, segons ella. A més del pla de barris, Guilarte també ha demanat incloure el mecenatge per a la celebració del Mobile World Congress (MWC), el suport a la implementació del 5G a la ciutat i el suport al vehicle elèctric amb la posada en marxa de punts de recàrrega a la ciutat.

Així mateix, ha sol·licitat una subvenció directa a la Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per valor de 100 milions d’euros per a “finançar el transport públic de Barcelona amb una visió metropolitana”, i ha requerit una partida específica per a acabar les obres de la L9 de Metre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa