Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cs veu un “greuge” a Barcelona en el repartiment de fons als municipis

La portaveu de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Luz Guilarte, ha lamentat aquest dissabte el “nou i profund greuge de la Generalitat” amb la ciutat pel repartiment autonòmic de fons de cooperació local per fer front a la crisi del coronavirus. En un comunicat, el partit critica “el menyspreu cap als municipis catalans, especialment la ciutat comtal, a la que es destinarà únicament 0,97 cèntims d’euro per habitant” en l’assignació d’aquests fons.

Guilarte ha mantingut que els municipis necessiten “major implicació i sensibilitat” de l’administració catalana davant les necessitats de la ciutadania. “Els greuges de la Generalitat amb Barcelona es converteixen en tònica general”, ha afirmat. En la mateixa línia, ha exigit a l’alcaldessa Ada Colau que reclami els 300 milions d’euros que el Govern deu a Barcelona en les properes reunions de la comissió bilateral.

A més, ha sostingut que aquests diners serveixen “per mantenir xiringuitos i apujar el sou als expresidents i alts càrrecs en comptes d’estar destinats a qüestions prioritàries per a la ciutat com són escoles bressol, habitatges o equipaments per a la tercera edat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa