Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cs exigeix a Colau que posi fi als talls de la Meridiana
  • CA

El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona ha reclamat al govern municipal que faci tot el possible per posar fi als talls de la Meridiana, que van començar ara fa gairebé un any per protestar contra la sentència del judici de l’1-O. La formació taronja ha alertat que, un cop passat el confinament, els manifestants han tornat al carrer i els acusen de causar greus perjudicis econòmics als comerciants de la zona.

En un escrit presentat al consistori, Cs assegura que els comerciants de la zona estan farts dels talls, que provoquen problemes de convivència i perjudiquen la seva activitat econòmica. També acusen els manifestants de provocar “enfrontaments i alteracions de l’ordre públic” i critiquen les forces de seguretat perquè, asseguren “es dediquen en exclusiva a protegir els talls i a qui els perpetren”.

Per això, el grup municipal ha exigit a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que acabi amb els talls i faci públic el “cost estimat en danys i perjudicis” que han suposat per la ciutat. També han reclamat que els facin arribar els permisos o autoritzacions que se’ls han concedit per poder fer els talls. També volen saber si han identificat els seus promotors i líders i si se’ls ha imposat alguna sanció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa