JxCat demana control d’accés, hidrogel i mascaretes als mercats municipals

Neus Munté retreu manca de "concreció i informació clara i concisa" en els anuncis fets pel govern municipal

El grup municipal de JxCat ha reclamat al govern d’Ada Colau que prioritzi la resposta social a la gent gran i a les persones més vulnerables i que donar més suport a operadors i treballadors dels equipaments municipals. En especial ha posat el focus en els mercats municipals, on demana establir controls d’accés instal·lacions i distribuir entre els paradistes material de protecció com hidrogel, guants i mascaretes.

En un comunicat aquest dimarts, la formació ha informat que ha proposat un pla específic de suport als mercats i ha criticat els anuncis del consistori els darrers dies. La regidora Neus Munté ha opinat que a les mesures adoptades els falta “més concreció i informació clara i concisa, tant dirigida als treballadors municipals, personal de mercats municipals, així com en les entitats socials que gestionen equipaments o serveis socials”.

Per la seva banda, la presidenta del grup municipal, Elsa Artadi, ha retret a l’alcaldessa que pressioni l’executiu català per intervenir la sanitat privada mentre el seu partit governa a l’Estat.

Nou comentari