Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El conductor detingut per l’atropellament de la Meridiana anava begut
  • CA

El conductor que va ser detingut ahir per atropellar un manifestant de Meridiana va donar positiu al control d’alcholèmia. Els fets van tenir lloc en el marc de la concentració diària que desenes de persones independentistes fan en aquesta artèria barcelonina per mostrar el seu rebuig a la sentència del procés des de fa 134 dies.

 

Durant la concentració un conductor ha protagonitzat un intent d’atropellament a alguns dels concentrats, i una persona ha resultat ferida de caràcter lleu. La Guàrdia Urbana el va portar a dependències policials, on després de prendre-li declaració va quedar en llibertat. Els Mossos d’Esquadra l’investiguen per un delicte de lesions, mentre que la Urbana tramitarà la denúncia per alcoholèmia.

Tot i que hi ha hagut certa confusió en el relat, alguns testimonis van explicar que tot va començar quan un cotxe va entrar a Meridiana més enllà del cordó de la Guàrdia Urbana perquè l’havien deixat entrar per anar, suposadament, a un pàrquing. Quan el van veure, alguns manifestants el van voler aturar i el vehicle va acabar atropellant el jove, segons aquest testimoni. La mateixa versió indica que llavors el conductor va fer marxa enrere fins al carrer Dublín, on la policia local el va aturar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa