Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni i la Guàrdia Urbana, a les portes dels mercats per aplaudir als paradistes
  • CA

La Guàrdia Urbana ha homenatjat aquest dissabte al migdia als treballadors dels mercats municipals per la tasca essencial que fan per al proveïment d’aliments frescos a la població confinada. Patrulles del cos uniformat s’han situat a les 12 hores davant les portes principals de 12 mercats simbòlics dels 38 que formen la xarxa municipal, en els 10 districtes de la ciutat. Han fet sonar les sirenes i han encès les llums des cotxes, mentre els agents i comandaments aplaudien fora dels vehicles, ha informat l’Ajuntament de la capital catalana en un comunicat recollit per Europa Press.

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha participat a l’acció assistint a l’aplaudiment a la Boqueria, un dels mercats més afectats. La venda online i telefònica sosté ara el mercat més turístic de Barcelona, on resisteixen obertes entre 45 i 60 de les més de 300 parades habituals. El responsable d’Economia ha aprofitat la visita per saludar comerciants i comprar queviures, com ha mostrat en les fotos i vídeo que ell mateix ha difós a través de Twitter.

La policia local també ha visitat els mercats de Santa Caterina, de la Barceloneta, de Sant Antoni, d’Hostafrancs, de les Corts, de Galvany, de l’Abaceria, del Guinardó, del Bon Pastor i del Clot. ​Fins a 38.000 persones han anat cada dia a comprar presencialment als mercats de la ciutat, on treballen gairebé 3.500 persones en 1.430 establiments. El 85% dels quals estan oberts durant l’estat d’alarma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa