Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni fitxa un exregidor que es va desmarcar de la candidatura d’ERC

El candidat del PSC i fins fa prop d’un mes primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha fitxat com a assessor una de les quatre personalitats que es van desmarcar de la candidatura d’Ernest Maragall a principis d’aquest mes de març. Es tracta de l’advocat i exregidor barceloní Ramon García-Bragado, que -segons informa El Periódico– forma part de les prop de 50 persones que integren el consell assessor del líder socialista de cara a les eleccions del pròxim 28 de maig.

García-Bragado és un dels membres d’aquest grup liderat per l’exalcalde barceloní Jordi Hereu, sota el mandat del qual l’advocat va exercir les funcions de responsable de les àrees d’Urbanisme, Infraestructures, Habitatge i Règim Interior. Malgrat que l’exregidor va entrar a la llista electoral del líder socialista com a figura independent, sempre ha combregat amb les polítiques socialistes, tot i no fer el pas de fer-se militant de la formació. Com a integrant d’aquest consell assessor de Collboni, García-Bragado ha assistit a diverses de les trobades que han tingut lloc en els darrers mesos, l’última de les quals aquest mateix dijous, tal com recull el mateix mitjà.

Quatre noms inclosos per una confusió

Cal recordar que l’exregidor barceloní va ser una de les quatre personalitats inicialment incloses en el manifest de suport a la candidatura de Maragall que a principis de març van demanar finalment no formar-hi part. En la mateixa situació que García-Bragado es van trobar l’escriptor Jordi Amat; el coordinador de la Creu Roja a Catalunya, Enric Morist; i el director del Primavera Sound, Alberto Guijarro. “S’havien tingut converses amb totes les personalitats i se les va convidar a l’acte. Amat i García-Bragado van dir que farien per venir, per això es va comptar amb el seu suport. Guijarro va dir que el suport no seria presencial perquè estava a Tokio”, van assegurar aleshores fonts del partit consultades pel TOT Barcelona, que van atribuir tot plegat a una confusió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa