Collboni espera que el nou Govern parli dels “problemes reals” de la gent

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha criticat “l’espectacle” que han donat ERC i JxCat durant aquests mesos de negociacions per formar Govern i hagin apostat per una “fórmula fracassada”. Un cop es formi el nou Govern, Collboni espera tenir “un interlocutor a l’altre costat de Sant Jaume per parlar dels problemes reals dels barcelonins, com ara la sanitat i l’educació”.

Altres regidors del govern municipal, com Marc Serra (BComú), han mostrat el seu escepticisme respecte al pacte entre els dos grans partits independentistes, ja que té dubtes que JxCat s’avingui a implementar alguns dels acords subscrits entre ERC i la CUP. “Que ens expliquin ara com s’implementarà una Banca Pública o una Renda Bàsica Universal si han entregat les Conselleries d’Economia i Afers Socials a Junts”.

Comentaris

  Ramon Maig 17, 2021 | 13:51
  Oh com m'agradaria que un cop nosaltres ja alliberats Espanya fos envaïda, conquerida, sotmesa, esquarterada i colonitzada per quatre altres països (jo ja ho tinc pensat i tot amb detall), per poder dir llavors als espanyols que pretenguessin revertir-ho que es deixin estar de nacionalismes i es centrin en "els problemes reals de la gent".
  d'on no n'hi ha no en raja Maig 17, 2021 | 13:53
  culboni, la delegación del psoe a Catalunya, està plena de fracassats polítics i evidentment persones, però que tenen la sort que el 380, el hi funciona a tuti pleni, i es poden convertir en els vividors que son a hores d'ara, tu, illa, la rottenmeier granados, mauricio lucena, romero, etc ... ah i si no t'agrada l'acord, deu ser que és una bona senyal. Democràcia, cosa que la delegación del psoe a Catalunya, darrerament no pràctica
   Ramon Maig 17, 2021 | 14:00
   Que trist, que no els deixin penjar un bon comentari sense acompanyar-lo d'un cagarro.
  Sociates franquistes Maig 17, 2021 | 14:17
  Exacte, els problemes reals dels Catalans, son la indenpendencia, la independencia, i la independencia, tas enterao collboni?.
  Ricard Maig 17, 2021 | 14:48
  Un país on els seus ciutadans són agredits, multats, encausats o empresonats per ser del país que són o parlar la seva llengua es que tenen un problema ben real.
  fat boy Maig 17, 2021 | 14:59
  Vol dir de quants diners costa mantenir la tomba del Franco o les putes i les vacances del Fugao?.
  Català Maig 17, 2021 | 15:27
  Parlaran, entre d'altres coses, de Joan Carles I i de Felip VI, que son problemes ben reals
  Colau no em robis, espanyola carterista Maig 17, 2021 | 18:14
  Problemes reals esr obar als catalans 16.000 milions gracies al Collboni, andalus que odia als barcelonins. PSC LLADRESque rob3n a cada caralà 2.000 euros cada any. PSOE BANDOLEROS DELS CATALANS, sanchez el roba carteres d3ls barcelonins
  ciutadà Maig 17, 2021 | 18:22
  Senyor Collboni, no ens collboneu, sisplau.

Nou comentari