Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau i Collboni burxen el Govern per la divisió interna sobre la desescalada
  • CA

L’alcaldessa Ada Colau (BComú) i el tinent d’alcaldia Jaume Collboni (PSC) han posat el dit a la nafra del Govern, arran de les discrepàncies entre ERC i JxCat pel pla de desescalada. Aquest dimecres ha transcendit que ERC es va aixecar de la taula de negociació entre conselleries en protesta per la filtració ahir a la premsa de l’esborrany de treball.

Tots dos han aprofitat per situar-se al costat dels restauradors, comerciants, clubs esportius i professionals de la cultura afectats per les restriccions de la segona onada de coronavirus. Colau ha subratllat que estan “angoixats i patint per saber quan i com podran reobrir” i ha asseverat que “no es mereixen aquest desgovern”. “El moment requereix diàleg, acords i claredat, no picabaralles”, ha burxat.

El líder dels socialistes a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, també ha sucat pa a les picabaralles dins del Palau de la Generalitat. “Recordar el respecte que mereixen” els treballadors afectats, ha dit, “ja no sembla suficient”. “Després d’això, al Govern com a mínim se li hauria de demanar que es respecti a sí mateix”, ha piulat.

Maragall defensa Salut

El cap de files d’ERC, Ernest Maragall, ha sortit en defensa de Salut davant la filtració d’aquest dimarts. L’ha qualificat d'”interessada” i “dissenyada per fer mal” a la conselleria. A més, ha advertit que fer públics documents de treball “és una pràctica política immoral i tan vella com inacceptable”. Per la seva banda, Elsa Artadi (Junts) ha repiulat al subdirector de programes de Protecció Civil, Sergio Delgado, que també ha lamentat públicament la filtració per l’impacte que té en el treball dels tècnics de la Generalitat.

Més notícies
Cadires recollides a un negoci barceloní / Jordi Play
L’esborrany del Govern per a la desescalada preveu reobrir bars i teatres al 30%
Notícia: L’esborrany del Govern per a la desescalada preveu reobrir bars i teatres al 30%
Comparteix
Les conselleries discuteixen encara el full de ruta, que tindria 4 fases i aplicació territorial asimètrica
El director general del Gremi de Restauració, Roger Pallarols, en una imatge d'arxiu / Jordi Play
El Gremi de Restauració exigeix la dimissió de Vergés pel pla de desescalada
Notícia: El Gremi de Restauració exigeix la dimissió de Vergés pel pla de desescalada
Comparteix
Roger Pallarols titlla d'"incompetent" la consellera de Salut: "Està clarament superada per la situació"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa