Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni adverteix que Barcelona “no es pot permetre” que els aldarulls “s’allarguin”

El primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha advertit que Barcelona “no es pot permetre” que els aldarulls “s’allarguin en el temps o siguin la norma”. Collboni assegura que la ciutat “superarà” aquesta situació que ha definit com a “complicada” i ha deixat clar que des de l’Ajuntament “han treballat per donar estabilitat”. En aquest sentit, el tinent d’alcalde ha recriminat que “altres poders públics no ho han fet”.

Collboni també ha destacat que el “capital acumulat” de la marca Barcelona és “molt fort” i ha deixat clar que altres ciutats europees com Paris han passat per situacions “molt pitjors”. “Ho superarem, però, compte”, ha etzibat Collboni en la 24a Trobada d’Economia de S’Agaró (Baix Empordà).

Collboni ha lamentat la “mala imatge” que ha patit Barcelona arran dels incidents que es van produir com a resposta a la sentència de l’1-O. Tot plegat ha sorgit a partir de la preocupació d’un empresari barceloní que ha participat a les jornades econòmiques que s’estan celebrant a S’Agaró.

Capital de la mobilitat

En la seva intervenció, Collboni també ha reivindicat la capital catalana com a la ciutat europea referència en la mobilitat sostenible del futur. Collboni explica que s’estan estudiant noves formes de transport, de mobilitat sostenible i “una nova forma de concebre un territori” des del punt de vista dels desplaçaments. En aquest sentit, el tinent d’alcaldia veu Barcelona com “el laboratori” d’aquest aspecte i ha situat la ciutat “al capdavant” a nivell europeu.

Per tot plegat, el dirigent socialista destaca la “capacitat de lideratge” de la ciutat que espera que segueixi els anys vinents “interconnectant” Barcelona amb l’exterior. Collboni ho ha expressat en la 24a Trobada d’Economia de S’Agaró.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa