Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau reclama a la Generalitat que no aturi les beques menjador a l’estiu
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la resta d’alcaldes de l’àrea metropolitana de Barcelona han reclamat a la Generalitat que no aturi el programa de targetes moneder de beques menjador “quan més es necessita”. La Generalitat ha enviat una instrucció als consells comarcals i al Consorci d’Educació de Barcelona “de tancar les targetes moneder vinculades a les beques menjador a dia 31 de juliol”, segons denuncien els alcaldes en una carta enviada als departament d’Ensenyament i Treball.

A la carta, els alcaldes recorden al Govern que el Parlament va aprovar per unanimitat una moció per “donar cobertura als ajuts alimentaris per a menors vulnerables durant els mesos no lectius del 2020” i consideren que la instrucció vulnera els drets fonamentals dels infants. “Lamentem que els ajuntaments ens haguem assabentat d’aquesta decisió a través d’una instrucció i no haguem tingut l’oportunitat de debatre-la conjuntament ni analitzar-ne les conseqüències”, es queixen.

Per això, els ajuntaments de l’àrea metropolitana han demanat a la Generalitat que reconsideri la seva decisió i mantingui les targetes moneder durant totes les vacances escolars “de manera excepcional” per fer front a la crisi que està provocant la pandèmia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa