Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les morts per coronavirus a Barcelona s’eleven a 382 als hospitals i 91 en residències
  • CA

Les morts per coronavirus a Barcelona s’eleven ja a 382 defuncions als hospitals de la ciutat. Des del 14 de març han mort 91 residents en geriàtrics, segons dades de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) anunciades aquest dimarts per Ada Colau. Fa quatre dies eren 213 les persones mortes per la Covid-19 a la ciutat i un mínim de 54 en residències. Es tracta de dos recomptes independents, que no es poden sumar, perquè una infecció detectada en una residència que acabés en defunció en un hospital formaria part dels dos totals.

Dels 255 centres públics i privats a la ciutat, ja són 162 els que tenen almenys un cas positiu. És a dir, el virus ha arribat al 63,53% de les residències. Divendres passat eren 143. L’Ajuntament celebra que el Govern català mobilitzi personal per reforçar els propers dies aquests equipaments i el SEM estigui planificant trasllats, però Colau ha insistit a la Generalitat que calen més esforços: “No hi ha temps, l’emergència és ara”.

Són les dades que ha donat l’alcaldessa en una nova compareixença en streaming des de l’Ajuntament de Barcelona, per actualitzar l’evolució de l’epidèmia de coronavirus a la ciutat. L’han acompanyat, com la vigília, el tinent d’alcaldia Albert Batlle i la regidora Gemma Tarafa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa