Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau deixa sense data la tornada presencial dels treballadors de l’Ajuntament
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha ajornat la reincorporació a la feina presencial de tota la plantilla municipal que no fa serveis essencials. Un comunicat intern, al que ha tingut accés el TOT Barcelona, avisa als funcionaris i empleats eventuals que no es farà efectiu el retorn el dia 14 de setembre tal com s’havia anunciat al juliol perquè “no es donen les condicions sanitàries adients”.

El govern municipal de moment deixa sense data el retorn a les oficines. Només queden al marge de la decisió els membres de la Guàrdia Urbana i del cos de Bombers de Barcelona, així com els docents de centres educatius municipals com les escoles bressol.

En aquelles àrees on ja hi ha hagut un retorn progressiu a l’oficina, caldrà mantenir unes restriccions de prevenció, com no superar els 2/3 de presencialitat. El personal sensible a la Covid-19 podrà anar a la feina voluntàriament si disposa d’un informe del Servei de Vigilància de Salut i la plantilla que tingui persones al seu càrrec podrà teletreballar si així ho demana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa