Tres regidors de Ciutadans a l’Ajuntament han penjat les banderes espanyola, catalana i barcelonina a la façana de l’edifici municipal. Mariluz Guilarte, Paco Sierra i Marilén Barceló han reivindicat l’acció, difosa a través de Twitter al compte de Ciutadans Barcelona.

La formació taronja ha justificat la iniciativa dient que “són les banderes que representen tothom”. “Ni els carrers ni les institucions són d’uns pocs: són de tots!”, han afegit en una piulada. 

Comentaris

  Claravalls Octubre 20, 2019 | 16:51
  Quina fortor fa aquesta estanquera a violència,sang i mort.Fora aquest drap-pollastre de Catalunya.Assassins,criminals fora de Catalunya. Fora de Catalunya tots els immigrants i fills d'immigrants espanyols inadaptats. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
  Lluis Octubre 20, 2019 | 16:59
  Fora aquesta merda de bandera del país estranjer
  L'Ajuntament... Octubre 20, 2019 | 18:05
  és un cau d'espanyolistes, començant per la Colau #RevolucionarisDeFireta
  Pauline Octubre 20, 2019 | 18:53
  A tothom? Que? Aquests son uns "folloneros". Viuen d'això, vaja colla. Nomes busquen protagonisme! Estem farts de les seves "puestas en escena"
  D'on no n'hi ha no en raja Octubre 20, 2019 | 22:12
  no donen més de si, i el més trist de tot és que la nòmina que cobren, la paguen els barcelonins, quina manera de malgastar els diners públics
  Français Octubre 20, 2019 | 22:44
  E alguém já despoluiu a fachada da Câmara Municipal da bandeira fascista do colonialismo castelhano?

Nou comentari