Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ciutadans es posiciona amb Guilarte i ja treballa per trobar nou candidat
  • CA

Primeres reaccions després de la renúncia de Luz Guilarte. La direcció de Ciutadans s’ha posicionat de la banda de la ja exlíder de la formació taronja i ara treballa per trobar-li un relleu com a candidata de la formació taronja per a les pròximes eleccions municipals.

En un comunicat fet públic aquest dilluns al migdia, el partit manifesta el seu suport a Guilarte després de presentar la seva renúncia com a regidora i cap de llista i li agraeix el seu “esforç, dedicació i treball constant” al capdavant del grup municipal. “Encara que la formació taronja ha treballat fins a l’últim moment perquè Guilarte continués liderant el projecte a Barcelona respecta totalment la seva decisió”, apunten des de Cs.

Pel que fa al possible relleu de Guilarte i el rumb que prendrà el grup municipal taronja a partir d’ara, la formació assegura que està estudiant “tots els escenaris possibles” per decidir com quedarà configurat el grup i que els pròxims canvis s’anunciaran en el “moment oportú”.

Guilarte, víctima d’una “trama”

Cal recordar que Guilarte ha anunciat aquest dilluns al matí en una roda de premsa on no s’han admès preguntes la seva decisió de deixar l’acta de regidora a l’Ajuntament de Barcelona i de renunciar a encapçalar la formació taronja en les pròximes eleccions a l’alcaldia de la capital catalana.

En una contundent i breu intervenció on no s’han admès preguntes, Guilarte ha acusat els altres dos regidors del grup municipal d’orquestrar una “trama” per arrabassar-li el lideratge de la formació. “Els fets parlen per si sols. Els altres dos regidors van acordar la meva destitució en represàlia perquè els vaig donar la meva rotunda negativa a una trama que portaven organitzant des de feia mesos i que anava en contra del partit i dels nostres companys”, ha assegurat la fins ara presidenta del grup, que ha titllat els fets de “lamentables i inèdits”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa