Casado pren el relleu a Sánchez i Rivera i també ve a Barcelona abans de les eleccions

El popular va acabar la campanya a Madrid però ha vingut a Catalunya el dia de reflexió a "analitzar" si està amenaçat el dret a vot diumenge

El president del PP, Pablo Casado, no podia ser menys que els seus rivals i també ha volgut visitar Barcelona abans de les eleccions de diumenge. Després d’una campanya electoral –exprés, d’una sola setmana– centrada en el conflicte català, Pedro Sánchez (PSOE) i Albert Rivera (Cs) van voler tancar la campanya  a la capital catalana divendres al vespre amb els seus últims mítings. El popular va acabar la campanya a Madrid però ha vingut a Barcelona el dia de reflexió a “analitzar” la situació.

No ha celebrat cap acte públic –estan prohibits la vigília electoral– però sí que ha organitzat una trobada a porta tancada amb els responsables del PP a Catalunya, als qui les enquestes no pronostiquen gaire bons resultats diumenge a la nit. Segons ha manifestat en una piulada, Casado el PPC han reflexionat sobre les “amenaces dels grups independentistes de dificultar la llibertat de vot dels catalans i la tranquil·litat en la jornada de reflexió”. 

Es referia així als concerts i recitals poètics d’aquesta tarda a la plaça Universitat que organitza el Tsunami Democràtic i a la convocatòria vespertina dels CDR a prop de plaça Urquinaona. Cap dels dos col·lectius té previst realitzar cap acte diumenge, però tot i així s’ha preparat un gran desplegament policial i una parella de Mossos d’Esquadra vigilarà cada col·legi.

Comentaris

    Ramon 09/11/2019 7:00 pm
    Analitzant amb la jirafa

Nou comentari