Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Joan Canadell: “He de fer el pas a la política ara”
  • CA

Estem molt enfadats amb ERC i començo a pensar que he de fer el pas a la política ara“, assegura Joan Canadell, en declaracions exclusives a El Món. El president de la Cambra de Comerç de Barcelona creu que el bloqueig -per part dels republicans- de la nova Llei de Cambres de Comerç a la cambra catalana requereix una resposta en aquest mateix àmbit: “tinc clar que hem de portar la veu de les empreses i els empresaris al Parlament per recuperar el suport a les inversions i a l’economia d’aquest país, un fet que ha estat molt oblidat per tots els partits“. Joan Canadell és pròxim a la candidatura que lidera Laura Borràs a les primàries de JxCat i s’integrarà en aquest grup parlamentari en cas de ser elegit.

L’actual president de la Cambra de Comerç de Barcelona té clar que ha de passar per l’experiència parlamentària abans de considerar d’altres funcions: “Vull adquirir coneixement en aquest àmbit per poder plantejar-me, més endavant, d’altres possibilitats com ser conseller o president“. En qualsevol cas, per ara, la voluntat de Canadell és conservar -“si és factible, ho estem mirant“- la presidència del Consell de Cambres de Catalunya com “una manera d’acostar l’esforç i les dificultats que pateixen els empresaris d’aquest país en uns temps tan difícils com aquests“.

Joan Canadell va ser elegit president de la Cambra de Comerç de Barcelona el juny de 2019 després d’unes eleccions en què la candidatura Eines de País, sorgida de l’àmbit de l’ANC, va aconseguir una inesperada majoria absoluta al plenari de la institució.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa