Finalment, Josep Bou tira la tovallola i no intentarà ser candidat del PP a les eleccions del maig del 2023. Bou, que havia explicat que no tenia el suport del PP per repetir com a cap de cartell malgrat que ell estava en disposició de fer-ho. Bou ha anunciat la seva decisió de renunciar a ser candidat, però seguirà sent regidor a l’Ajuntament de Barcelona i president del Grup Municipal del PP, tot i que pren la decisió decebut amb el partit, tal i com ha avançat Betevé i Europa Press.

En declaracions a aquesta agència de notícies, Bou ha explicat que ha pres aquesta decisió “perquè el partit pugui decidir amb calma el nom per encapçalar la llista”.

El PP, ni fred ni calor

La renúncia de Josep Bou arriba pocs dies abans del congrés que el PP farà aquest dissabte per triar el president provincial de Barcelona, càrrec que recaurà amb tota probabilitat en Manuel Reyes, exalcalde de Castelldefels. Ara bé, el PP no triarà candidat fins després de l’estiu. A les travesses sona amb força Óscar Martínez.

L’encara regidor del PP admetia tot just fa un parell de mesos que li agradaria “sentir-se més “recolzat” pel partit. Ara bé, Bou deixava clar que no anirà a “picar cap porta per demanar ser el candidat”.

Bou, que no està afiliat al partit, va acceptar liderar la llista del PP com a independent per als comicis del 2019 després de la renúncia de qui aleshores era líder del grup municipal Alberto Fernández Díaz a repetir com a cap de llista a la capital catalana. Aleshores Bou era president de l’entitat Empresaris de Catalunya, càrrec que va deixar quan va acceptar la proposta del líder del partit de l’aleshores Pablo Casado per ser candidat a l’alcaldia de Barcelona.

Al grup municipal mai no hi va haver sintonia. Bou va admetre que va estar “a punt d’anar-se’n” després de les eleccions municipals del 2019 perquè part del grup municipal no el volia al consistori i va reconèixer les desavinences amb l’altre regidor de la formació, Óscar Ramírez. Justament, el nom que té més possibilitats de ser cap de llista.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: els fusibles se li han fos a juliol 19, 2022 | 10:23
  els fusibles se li han fos juliol 19, 2022 | 10:23
  jose buey y villano, plega, ostia!! ho deu fer perquè està cremat
 2. Icona del comentari de: Algú ho havia de dir a juliol 19, 2022 | 11:02
  Algú ho havia de dir juliol 19, 2022 | 11:02
  Com tots els renegats botiflers, quan als ocupants ja no els interessa els abandonen. El PP el partit fundat el 1976 per 7 ex-ministres de Franco, n'és un exemple prou paradigmàtic. Compteu els "candidats" que de Madrid estant han posat i tret (excepte el cas del Fernandez Diaz etern "candidat" durant una època) al municipi de Barcelona i al Govern de la Generalitat de Catalunya des l'any 1978. Per una altra banda el "nivell" d'individus com aquest Bou del setze cognoms i ex de Fuerxza Nueva, també ho diu tot. Bon vent !
 3. Icona del comentari de: Josep a juliol 19, 2022 | 11:05
  Josep juliol 19, 2022 | 11:05
  pringat
 4. Icona del comentari de: RAMON A a juliol 19, 2022 | 12:31
  RAMON A juliol 19, 2022 | 12:31
  Deu ser que encara no ets prou botifler pel gust del guetto de inadaptats
 5. Icona del comentari de: Marcel·li a juliol 19, 2022 | 13:21
  Marcel·li juliol 19, 2022 | 13:21
  No us ho cregueu pas. No ha llançat cap tovallola. Els "candidats" dels partits sucursalistes els posen i els treuen des de Madrid. "No tenir el suport del PP" vol dir que ja no els interessa i de la mateixa forma que el varen col·locar des de Madrid ara el fan fora ( els candidats no els col·loquen i treuen els senyors i senyores afiliats al PP, si n'hi ha). L'any vinent hi ha eleccions municipals a tot l'estat espanyol, a casa nostra el PP com és costum i sabut, faran llistes de "fantasmes", ara amb la "competència" del que era el partit de Rivera i de Vox que alhora és una escissió del PP, tots plegats "d'implantació" fora de l'Aglomeració de Barcelona... poca, tot i que Bou i Anglada, tots dos ex FN, son de Vic (?!) Quin embolic de país tenim.
 6. Icona del comentari de: GAVANENC a juliol 19, 2022 | 13:35
  GAVANENC juliol 19, 2022 | 13:35
  Un pallasso menys......!!!!!
 7. Icona del comentari de: cibollet a juliol 19, 2022 | 17:05
  cibollet juliol 19, 2022 | 17:05
  ATPC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa