Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou proposa que Colau es redueixi el sou un 60% i els regidors un 50% per fer front a la crisi
  • CA

El regidor del PP Josep Bou considera que per combatre la crisi econòmica derivada del coronavirus és “necessària” una reducció salarial de l’alcaldessa Ada Colau (60%), regidors (50%), regidors de districte (10%) i assessors (entre el 2 i el 8%). En un comunicat, Bou expressa que l’Ajuntament de Barcelona ha de “donar exemple de bona gestió” i fer els mateixos “esforços” que fan els barcelonins.

El popular anticipa “pèrdues milionàries” per al consistori arran de la crisi actual i per això creu que cal reduir l’estructura de la institució, perquè sigui “menys costosa”. A més, suggereix suprimir subvencions a entitats “amb base ideològica” i exigeix un suport “especial” per a pimes i autònoms.

Concretament, demana especial “atenció” al sector de la restauració i l’hosteleria com a base per potenciar el turisme. Bou assegura que la moratòria d’impostos és un “greu error” ja que “simplement” trasllada el problema per als mesos següents. Així, vol que els tributs municipals que gravin l’activitat siguin bonificats “en un 90%.”

També apunta com a mesura que “s’ajudi” al pagament de lloguers i locals dedicats a la indústria, comerç i serveis que hagin patit una pèrdua de ventes continuada “superior al 30%” des del decret d’estat d’alarma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa