Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bonaventura Clotet va rebre una oferta per ser candidat a Barcelona
  • CA

El ball de noms ha començat a Barcelona. A un any de les eleccions, alguns partits ja han fet oficial el seu cap de llista, però altres encara no. I un dels noms és del doctor Bonaventura Clotet. En una entrevista al Cafè d’Idees, ha revelat que li van proposar ser alcalde, sense fer referència a les sigles. “Fins i tot em van proposar ser alcaldable, d’una ciutat molt gran que es diu Barcelona, però és que és ridícul, no té sentit que es vagi a buscar gent que no té experiència en política per ser polític només perquè té una visibilitat que pot encaixar amb la ciutadania i el poden acabar votant”, ha explicat aquest expert en malalties autoimmunes.

JxCAT, sense candidat encara

Bonaventura Clotet no ha revelat les sigles del partit que li ha fet l’oferta, però aquest expert se’l considera proper a JxCAT. Sigui com sigui, els junters encara no han fet oficial el seu candidat, però apareixen noms. De fet, tal i com va publicar el TOT Barcelona, l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas està en disposició de ser candidat. És un dels noms que té força, si bé la direcció del partit encara no s’ha pronunciat a l’espera del congrés del cap de setmana. A més, caldrà fer un procés de primàries a la ciutat.

ERC i Valents, candidats proclamats

A hores d’ara, de forma oficial només hi ha dos candidats proclamats oficialment, el d’ERC, Ernest Maragall, i el de Valents, Eva Parera. Però Ada Colau ha confirmat que vol tornar a ser candidata i se sotmetrà a primàries. El PSC encara no ho té decidit, però Jaume Collboni ha mostrat la seva intenció de repetir. A Cs pensen en Luz Guilarte, i al PP estan sense candidat. A VOX sembla que serà Juan Garriga, i la CUP decidirà el seu candidat a la tardor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa