Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batlle qualifica de “psicosi” la por a votar el 14F
  • CA

El tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, ha qualificat de “psicosi” la sensació d’alarma i la por a votar que s’ha generat al voltant de les eleccions catalanes del 14F. “Complint les mesures sanitàries, els col·legis electorals s’han multiplicat respecte a altres eleccions, per la qual cosa hi haurà més meses”, ha dit en una entrevista a la Cope Catalunya.

Segons Batlle, el dispositiu electoral dissenyat per l’Ajuntament de Barcelona permetrà votar amb total seguretat i no preveu que hi hagi congestions als col·legis electorals per anar a votar el 14-F “ni que hi hagi situacions que afavoreixin els contagis, més enllà de les que veiem en el dia a dia”.

Al seu parer, les eleccions es faran “amb total normalitat, tenint en compte que la situació sanitària no és l’òptima” i que ha reconegut que s’ha generat “psicosi” i “alarma” entre la gent que ha d’anar a una mesa electoral i també entre els electors. “La jornada electoral transcorrerà, sens dubte, amb les millors garanties de preservació de la salut dels ciutadans i els integrants de la mesa”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa