Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batlle insisteix a posar fi als talls de la Meridiana: “Hem passat totes les línies vermelles”

La comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció de Barcelona d’aquest dimecres ha urgit a la conselleria d’Interior de la Generalitat a “trobar una altra solució” a les protestes que tallen l’avinguda Meridiana de manera recurrent a les vuit del vespre en protesta per la sentència del 1-O. La iniciativa sorgia del PSC, que ha presentat una proposició amb contingut de declaració institucional perquè l’Ajuntament insti Interior a prendre “les decisions necessàries per a conciliar el dret a manifestació amb altres drets dels veïns i veïnes de la ciutat”, que ha estat aprovada amb els vots favorables del Govern municipal, PP, Cs i Bcn Canvi, i els vots en contra d’ERC i JxCat.

“Hem passat totes les línies vermelles”, ha expressat el tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle. A més, ha assegurat que la situació ha acabat tenint més vincle amb una problemàtica de ciutat que amb el contingut original de la protesta.

Batlle també ha defensat que és una proposició “molt respectuosa”, amb la qual no demanen que es prohibeixin les protestes, sinó que es regulin per a fer compatible el dret a la manifestació i el dret a la mobilitat i a l’ús de l’espai públic. A més, ha comentat que estan destinant “molts recursos humans” a aquesta zona diàriament i ha alertat de l’atenció que aquestes protestes requereixen per part de la Guàrdia Urbana.

Nou comentari

Comparteix