Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batlle esquiva la polèmica sobre el cas del sensesostre ferit: “No faré especulacions”
  • CA

El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, ha esquivat qualsevol tipus de polèmica en relació amb el cas del sensesostre ferit per un tret d’un agent de la Guàrdia Urbana. “No faré especulacions”, ha dit Batlle en resposta a totes les preguntes que se li han formulat sobre els dubtes que han generat els vídeos i les informacions aparegudes en els últims dies. “Tota la informació que tenim ha estat posada a disposició dels Mossos”, ha insistit en una roda de premsa convocada a última hora a l’Ajuntament de Barcelona.

Acompanyat en tot moment de l’intendent major de la Guàrdia Urbana –que no ha intervingut en tota la compareixença–, Batlle ha avançat que el sensesostre té un “pronòstic greu però estable” i ha assegurat que en aquest tipus de casos estan “obligats a revisar els protocols” perquè la intervenció de la Guàrdia Urbana “no va anar com s’esperava”. El regidor de Seguretat ha defensat en diverses ocasions el caràcter “excepcional” dels fets i ha avançat que, a banda de la investigació dels Mossos, la unitat d’Afers Interns de la policia local ha obert una informació reservada.

“No em correspon especular sobre temes que no tenim contrastats”, ha reiterat. “Quan hi ha un incident d’aquestes característiques és obligatori fer una revisió de protocols i una anàlisi a fons de les circumstàncies”, ha repetit. Batlle, que no pensa dimitir –“dec tenir un dels rècords de peticions de dimissió de la CUP”, ha ironitzat–, també ha aprofitat per defensar el paper de la Guàrdia Urbana, que només aquest any “ha assistit 14.571 persones sensellar al carrer”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa