Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batlle sobre els aldarulls: “Barcelona no és Chicago als anys 20 ni Beirut”
  • CA

La polèmica sobre els aldarulls ocorreguts durant les festes de la Mercè d’aquest any continua. Després que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, acusés aquest dilluns certs mitjans de “difamar” la ciutat en una publicació a les xarxes socials, ara ha estat el tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, qui s’ha pronunciat al respecte.

En una entrevista aquest dimarts a El matí de Catalunya Ràdio, Batlle ha remarcat que la capital catalana no és una ciutat “insegura” i ha emplaçat la ciutadania i els mitjans de comunicació a combatre les “percepcions” amb “dades objectives”. “Barcelona no és la Chicago dels anys 20 ni tampoc Beirut”, ha apuntat.

El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat ha assenyalat que hi ha certs mitjans i forces polítiques que semblen tenir un “interès específic” a afectar la “reputació” de Barcelona i ha insistit a desvincular l’apunyalament ocorregut a matinada del diumenge als voltants de la plaça d’Espanya dels concerts de la Mercè. Batlle ha reconegut que, més enllà del jove mort, s’han produït durant la celebració de la festivitat “petits incidents”, alguns “d’especial gravetat”, però ha demanat no generalitzar.

Sobre la introducció de mesures per evitar possibles nous episodis de violència i aldarulls, el tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat ha assegurat que s’analitzaran els fets per poder introduir “elements de correcció”, però ha volgut posar en valor que el Piromusical es va poder celebrar amb prop de 90.000 persones i sense que es registressin incidents.

“Ja n’hi ha prou de difamar Barcelona”

En la mateixa línia que Batlle es pronunciava aquest matí l’alcaldessa Ada Colau, que en una publicació a la xarxa social Instagram reflexionava sobre el tractament que s’ha fet durant des de certs mitjans de comunicació, que al seu parer han repetit i instal·lat la idea de “violència a Barcelona”, obviant que la mateixa setmana s’han produït sis assassinats més a Catalunya. “Per què les notícies diuen que només Barcelona té un problema de violència? Evidentment que ens preocupa i lamentem aquesta mort: volem que els Mossos d’Esquadra investiguin a fons i es faci tot el necessari perquè no es repeteixi, però ja n’hi ha prou de difamar Barcelona”, apuntava la batllessa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Roger a setembre 27, 2022 | 12:43
    Roger setembre 27, 2022 | 12:43
    Tinc plena confiança en aquests polítics mediocres per tal de que, en breus, si ho acabi sent!
  2. Icona del comentari de: en fi a setembre 27, 2022 | 13:23
    en fi setembre 27, 2022 | 13:23
    no és la Barcelona, destrossada d'una okupa, colau ada colau, una comunera gens preparada per ser alcaldessa, ni en la primera, i ni molt menys en la segona legislatura. Estem pagant el caprici d'un personantge, sense principis, que es va vendre a un feixista per continuar cobrant un paston, que no se'l guanya ni fart de vi
  3. Icona del comentari de: fat boy a setembre 27, 2022 | 17:41
    fat boy setembre 27, 2022 | 17:41
    Home, doni-li temps.
  4. Icona del comentari de: Barceloní emprenyat. a setembre 28, 2022 | 04:09
    Barceloní emprenyat. setembre 28, 2022 | 04:09
    I tant que no. És molt pitjor.
  5. Icona del comentari de: Ricard a setembre 28, 2022 | 08:21
    Ricard setembre 28, 2022 | 08:21
    Barcelona és Beirut. Si la milicia castellana ve a agredir barcelonins per votar les forces de seguretat locals no fan res per impedir-ho, en un pacte inconfessat. Hezbollah pot fer i desfer, i les forces libaneses tampoc fan res per impedir-ho. Si, igual que a Beirut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa