Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona formarà professionals del sector del turisme en el primer màster LGTBI
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona impulsarà un màster per formar a professionals de l’àmbit del turisme en l’oferta i l’atenció turística del col·lectiu LGTBI. Finançarà amb 36.000 euros part d’aquest programa d’estudis, que s’impartirà a partir de 2021 en el centre universitari CETT de la Universitat de Barcelona (UB), ha informat el consistori aquest dissabte en un comunicat.

El màster es dirigeix a professionals, experts, emprenedors i titulars del sector turístic que vulguin aprendre sobre l’oferta i la demanda orientada a aquest col·lectiu per a adaptar-se a les seves necessitats i tendències de consum. El temari aborda la gestió de la diversitat, els drets del col·lectiu en el món i l’impacte del turisme LGTBI en l’actualitat.A més, es concreta en la creació de producte, les bones pràctiques i l’adaptació dels negocis i les destinacions a aquesta demanda turística, que s’ha constatat que viatja 3 vegades més que els no LGTBI, fan estades més llargues i gasten també 3 vegades més.

El regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, ha assegurat que “el màster suposa un necessari espai de formació per a professionals del sector turístic en un àmbit de creixent importància econòmica, social i cultural”. “El turisme és més que números i mercats, i es tracta de formar als millors professionals possibles perquè d’aquesta manera contribuïm a tenir aquest turisme de qualitat que tots volem”, ha afegit.

La CEO del CETT, Maria Abellanet, ha explicat que “és fonamental que els professionals del turisme estiguin preparats i formats d’acord amb el sentir de la societat”, per la qual cosa ha reclamat desenvolupar coneixement que atengui aquesta diversitat social

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa