Arxiven definitivament la causa pel tall de l’AVE a Sants el 8-N

Alerta Solidària felicita les persones encausades per mantenir-se "fermes i desobedients"

L’Audiència Provincial de Barcelona ha arxivat definitivament la causa contra nou independentistes pel tall de l’AVE a Sants el 8 de novembre del 2017. Segons ha indicat Alerta Solidària l’arxiu s’ha produït després que l’Audiència hagi desestimat el recurs d’apel·lació de la fiscalia contra l’arxiu del jutjat de primera instància. Alerta Solidària celebra l’arxiu després que “durant tres anys la fiscalia ha intentat insistentment seure a la banqueta” els nou investigats.

També subratlla que aquesta causa és “una més dels centenars que engloba la macrocausa contra l’independentisme” i subratlla que “no seria tan gran sense la inestimable col·laboració dels Mossos d’Esquadra que, com en aquest cas, van engegar la investigació”.

El col·lectiu ha felicitat les persones encausades per “mantenir-se fermes i desobedients durant tot el procediment contra un sistema judicial injust”, i ha afegit que seguirà “lluitant” per l’absolució i l’arxiu de totes les causes, per la “llibertat” dels presos i pel “lliure retorn” dels exiliats. “Continuarem tallant vies i camins fins que la classe treballadora dels Països Catalans assoleixi la plena independència”, afirma l’entitat en un comunicat.

Nou comentari