Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi insinua que Collboni li ha copiat el nom i el concepte del seu pla econòmic

Un retret i un sarcasme. Són els dos ingredients amb què Elsa Artadi ha replicat en un tuit a la presentació solemne que Jaume Collboni ha fet aquest dimecres del seu pla econòmic al Cercle d’Economia, acompanyat de la ministra d’Indústria i Comerç, Reyes Maroto, i amb a la sala plena de gom a gom.

El primer tinent d’alcaldia ha batejat la seva proposta –amb la qual vol crear 103.000 llocs de treball en el sector digital i verd en 10 anys– amb el nom BCN Green Deal, i la presidenta del grup municipal li ha hagut de recordar que aquest nom, associat al mateix concepte que ha defensat el socialista, va ser llançat per ella mateixa el dia que es va presentar el pacte a quatre bandes per al pressupost del 2020. 

En una piulada, Artadi ha deixat anar: “Sembla que Collboni se suma a la nostra proposta de Green New Deal, estratègia del creixement intel·ligent per a Barcelona”. Fins aquí el retret per apropiar-se de les seves paraules, cosa que ha demostrat amb el vídeo que ha adjuntat. I després ho afegia el sarcasme: “Llàstima que sigui incompatible amb el govern de Colau que és favorable al decreixement econòmic”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa