Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi comprèn l’absència de Colau a la manifestació independentista de la Diada

La portaveu de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, s’ha mostrat comprensiva amb l’absència d’Ada Colau a la manifestació de la Diada aquesta tarda, que ja va anunciar l’alcaldessa fa dies. “Hi estem cridats els que som independentistes”, ha dit en referència al lema d’enguany, Objectiu: Independència. “Els que no hi van, clarament no estan amb aquesta consigna”, ha contraposat.  

En declaracions després de l’ofrena florat a Rafael de Casanova, ha demanat que aquesta Diada sigui “més reivindicativa que mai” perquè l’independentisme “ha de recuperar la iniciativa” i “abandonar el dol” malgrat que “la repressió no ha acabat”. S’ha adreçat als que estan “més cansats” i als que estan “més determinats”, als “crítics” i a totes les sensibilitats del sobiranisme: “Tots som importants i hem de sortir al carrer tots”. 

“Aquesta tarda es tornarà a veure la força i la voluntat del moviment independentista i l’inici d’una nova etapa en la que hem d’aconseguir resoldre el conflicte polític i assolir l’alliberament nacional”, ha confiat. “Hem de ser lliures de protestar pels drets civils individuals i col·lectius que l’Estat espanyol ens està manllevant i vol seguir violant”, ha reblat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa