Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arran veu “responsable” la lluita dels joves a Urquinaona en les protestes postsentència
  • CA

La portaveu d’Arran, Adriana Roca, ha defensat que l’actuació del jovent a la plaça Urquinaona durant les protestes contra la sentència va ser “responsable”. Ho ha dit amb referència als disturbis viscuts al centre de Barcelona els dies següent al 14 d’octubre, quan es va fer pública la sentència contra els presos polítics. “Què hi ha més responsable que el que van fer els joves a Urquinaona?”, ha argumentat.

Roca ha estat una de les ponents de l’acte polític organitzat per l’Esquerra Independentista al passeig Lluís Companys, que ha començat passades les 19 hores i ha acabat a les 20:30h, en motiu de la Diada. La portaveu de la formació juvenil ha criticat la “criminalització” dels joves en alguns moments de la pandèmia, sobretot durant la desescalada. El col·lectiu que ha registrat més contagis en alguns moments del desconfinament ha estat de la franja entre 25 i 40 anys, cosa que ha posat els joves en el punt de mira.

Roca també ha utilitzat expressions pròpies de l’espai polític, com ara “o ells, o nosaltres” i “socialisme o barbàrie”. L’acte ha servit també de memorial a Gustau Muñoz, un militant d’Arran que va morir abatut per la policia al carrer Ferran l’11 de setembre del 1978.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa