Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Argimon es postula per fer tàndem amb Xavier Trias a Barcelona
  • CA

L’exconseller de Salut de la Generalitat Josep Maria Argimon ha tornat a pronunciar-se respecte a la possible candidatura de Xavier Trias a l’alcaldia de Barcelona. En una entrevista al programa Cafè d’idees de La 2, Argimon ha reafirmat la seva aposta per l’exbatlle com a cap de llista de Junts per Barcelona i no ha descartat la possibilitat de convertir-se en el seu número dos al consistori barceloní.

“El candidat de Junts per a l’alcaldia de Barcelona serà Xavier Trias. Ho espero i desitjo”, ha assegurat l’exconseller, que ha valorat positivament la tasca realitzada per l’actual alcaldessa, Ada Colau, però que ha remarcat que “sempre es pot millorar” i que Trias segur que ho faria millor al capdavant de l’executiu.

Sobre la seva incorporació a una hipotètica llista electoral liderada per l’exbatlle, Argimon no ha amagat el seu entusiasme i la seva predisposició: “A qui no li faria il·lusió ser segon de la teva ciutat? L’altra cosa és el que jo pugui aportar”, ha apuntat i ha insistit que no descarta cap escenari i que també té sobre la taula altres opcions professionals “molt madures” que no depenen de la política. En aquest sentit, l’exconseller de Salut s’ha marcat com a termini a final de mes per decidir quin ha de ser el seu futur a partir d’ara.

L’adeu al PDeCAT, un primer pas?

El passat 19 d’octubre es feia pública la decisió de Trias d’abandonar les files del PDeCAT. Aquest posicionament es va percebre com un possible primer pas abans d’oficialitzar el que gairebé tothom vols dins de Junts: que sigui el cap de llista del partit a les pròximes eleccions municipals a Barcelona. Una decisió que s’està fet esperar fruit dels dubtes del mateix Trias. L’exalcalde va demanar a la formació unitat a les files del partit i també entre els grups independentistes, cosa que no s’està acabant de produir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa