Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Argimon deixarà en mans de Xavier Trias la seva possible candidatura
  • CA

Un nou nom sembla prendre força en la cursa electoral per a les eleccions municipals del 2023. L’actual conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha tornat a deixar la porta oberta aquest divendres a presentar-se a les primàries de JxCat per ser el candidat de la formació a l’alcaldia de Barcelona.

Els rumors van esclatar aquest dijous després que el conseller assegurés en una entrevista als Matins de TV3 que no era el moment de parlar d’aquesta possibilitat. Argimon va apuntar que no volia “alimentar” aquesta possible rumorologia, però a la vegada no va descartar taxativament la seva possible candidatura. De fet, en ser repreguntat si li agradaria ser el cap de llista, el conseller es va limitar a respondre que és de Barcelona, hi viu i li agrada la ciutat i que la seva resposta no era “ni sí ni no”.

Amb aquest context, Argimon ha tornat a ser preguntat per aquesta possibilitat aquest divendres en el Fòrum Europa Tribuna Catalunya. “Si una cosa ha d’arribar, ja arribarà… ja en tinc prou amb el que tinc”, ha assenyalat el conseller, que ha remarcat que ningú des de JxCat li ha dit que es presenti o li ha parlat de l’opció.

Tanmateix, el responsable del Departament de Salut ha volgut deixar clar que, en tot cas, que la seva possible candidatura haurà de comptar amb l’aval de l’exalcalde barceloní Xavier Trias. “Jo sempre faré el que digui ell”, ha assenyalat. Precisament, un dels assistents al col·loqui celebrat aquest divendres era el mateix Trias.

Ja són cinc noms sobre la taula

Ferran Mascarell, Jaume Alonso Cuevillas, Neus Munté i Jordi Martí eren fins ara els quatre noms que de moment mostren predisposició a liderar la llista de Junts a la capital del país. I ara se suma, tot i que sense fer-ho de forma oficial, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa