Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Amb quin ull em mires?”: membres de Vox se’n riuen de Roger Español
  • CA

A l’estand de Vox ahir a les Rambles es van viure moments de tensió entre simpatitzants del partit d’extrema dreta i membres del Front Republicà. La formació ultra va situar una carpa a tocar de la plaça Colom en què venia roses en motiu de la diada de Sant Jordi. El candidat de Front Republicà Albano Dante-Fachín i el membre de la llista Roger Español van explicar en un vídeo difós a Twitter que simpatitzants de Vox van bromejar amb la pèrdua d’un ull que va patir Español durant l’1-O per l’impacte d’una pilota de goma de la Policia Nacional. “Amb quin ull em mires?” va ser la pregunta que van fer els membres del partit ultra, segons Dante-Fachín. 

Segons el relat de Dante-Fachín i Español, membres de Front Republicà van rodejar la carpa del partit ultra per “posar-los nerviosos”, segons Español. “Ho tenen massa fàcil i hem vingut a posar-los nerviosos”, explica Español al vídeo. Dante-Fachín ironitza i qualifica els simpatitzants de Front Republicà de “malvados” i els membres de Vox de “pobres” que han de ser protegits per la policia. 

Español va lamentar el “mal gust” de la “broma” dels simpatitzants de Vox. Va avisar, però, que els “guanyaran” als “carrers i a les urnes”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa