Aragonès condemna l’atac homòfob a quatre joves a la platja del Somorrostro

Allau de condemnes polítiques per la pallissa homòfoba a la platja del Somorrostro

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha condemnat aquest diumenge la brutal agressió homòfoba que va tenir lloc dissabte a la nit a la platja del Somorrostro de Barcelona i que ha avançat el Tot Barcelona aquest diumenge. Aragonès ha dit que davant les agressions LGTBIfòbiques “no podem callar”. Membres del Govern i altres representants polítics han fet també una condemna política de la brutal pallisa. Els fets han estat condemnats en primer terme per la consellera de la nova conselleria d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, que ha expressat “tot el suport” a les víctimes. “Lluitar contra l’LGBTIfòbia serà un eix clau del treball de la conselleria d’Igualtat i Feminismes”, ha afegit.

Després de la denúncia de Verge, ha denunciat els fets el nou conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. El nou conseller s’ha fet ressò de la denúncia de l’Observatori contra l’Homofòbia de Catalunya (OCH) sobre els fets destapats pel Tot Barcelona i ha afegit: “La lluita contra l’odi i les agressions és prioritària. Un país on s’estimi com, on i quan es vulgui”.

De la seva banda, el conseller d’Empresa, Roger Torrent, també ha volgut expressar la seva solidaritat amb les víctimes en un missatge a Twitter: “Contra la LGTBIfòbia, l’odi i la violència, tolerància 0. Tot el suport a les víctimes d’aquesta brutal agressió”.

Els missatges de condemna també han arribat des de l’Ajuntament de Barcelona. El primer tinent a l’alcaldia, Jaume Collboni, ha expressat la “màxima condemna” i ha recordat que “Barcelona és una ciutat tolerant i respectuosa amb la diversitat”.

De la seva banda, la diputada de la CUP-Guanyem Dolors Sabater ha condemant també els fets i ha reclamat al Govern que activi el Reglament de la llei 11/2014 contra l’homofòbia que permeti sancionar les infraccions derivades de discriminacions i violència com les d’ahir a la platja de Barcelona.

Comentaris

  ciutadà 30/05/2021 7:09 pm
  Als homosexuals se'ls ha deixar fer la seva vida; que algú, com jo mateix, no pugui entendre el seu capteniment no és obstacle per a que aquest sigui una realitat. En el que no estic d'acord és en el fastigós espectacle que es munta amb el dia de l'Orgull Gay. Se'l poden molt ben estalviar; no els cal anar proclamant la seva tendència homosexual com no ens cal als heteros anar proclamant la nostra. Entesos?
  14
  21
  Respon
   Tomppa 31/05/2021 10:25 am
   Festa d'Orgull Gay es una festa per recordar-nos que hi ha mes que una manera de viure ... es pot gaudir de la festa sense ser gai, es pot pensar que es una malaltia mental ( es que dicta l'esciencia ara per ara) la tema es ... sigui que sigui, en gran part fan mal a ells mateixos no pas a la societat ... l'odi contra ells o la violencia no es pot tolerar mai ... millor manera de protegir-los es impedir l'entrada massiu de la gent que venen de cultures que odien els gais ( majoria absoluta de planeta terra per cert ) i educar la tolerencia envers diferents maneres de viure.
    Un lector 31/05/2021 2:14 pm
    Coneixes al teu pare?
  Ramon 30/05/2021 8:16 pm
  Sí, la societat catalana és molt masclista i molt homòfoba. Menys mal que a còpia d'immigració musulmana això anirà canviant. El seu exemple ens corregirà.
  10
  24
  Respon
   Ramon 31/05/2021 12:13 am
   Aclariment per a militants d'ERC: Era ironia.
    Arnau 31/05/2021 8:38 am
    Aclariment per l'autor. No era ironia, era racisme
     No pateixis Arnau 31/05/2021 2:13 pm
     En Ramon es el mateix troll que Tomppa, manté un monòleg per justificar el sou de becari, cobra per tecla escrita...
   Ramon 31/05/2021 12:14 am
   Aclariment per a càrrecs d'ERC: "Ironia" vol dir "ca pensas lu cuntrari".
   Tomppa 31/05/2021 10:22 am
   Em sembla que importar mes MENAs i islamistes fa que la vida de LGTBI sera millor, qui pensi o digui res al contrari es un xenofob.
  Clara 30/05/2021 10:52 pm
  Ai! Que corrii a denunciar-ho, que denunciar aquest tema no li suposa risc!
  11
  13
  Respon
  Carnaals 1 dia l'any i prou 31/05/2021 9:17 am
  Exhibicionisme pel carrer NO GRACIES
  Tomppa 31/05/2021 10:21 am
  Pero si es ERC que mes homofobs tenen dins al seu partit ? Increible!
  Alex 04/06/2021 6:52 pm
  Podeu ajudar-lo a recuperar el seu somriure 💜 https://www.gofundme.com/f/aw7ydj-aydame-a-recuperar-mi-sonrisa

Nou comentari