Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alejandro Fernández qualifica d'”autèntica vergonya” la concentració dels CDR contra el rei
  • CA

El president del PP català, Alejandro Fernández, ha dit de la concentració convocada per a demà dels CDR al MNAC contra la presència de Felip VI que li sembla una “autèntica vergonya”. Els comitès de defensa de la república han convocat demà a les 17 hores una protesta perquè el rei de l’Estat assistirà a l’acte inaugural del MWC, que se celebra al MNAC. Fernández ha opinat que es tracta d’una mostra que a Catalunya “no hi ha una normalitat democràtica” perquè el Govern “permet a determinats comandos actuar lliurement”, fent referència als CDR, segons explica l’ACN. 

El líder dels populars a Catalunya ha desitjat que no hi hagi incidents “perquè està en joc la imatge mundial” del país. “Els que diuen estimar tant a Catalunya no desaprofiten mai una oportunitat per destrossar la nostra imatge“, ha criticat en declaracions al VIII Campus de Noves Generacions de Catalunya del PP.

Respecte a l’absència d’Ada Colau al besamans al rei, l’ha qualificat de “falta de respecte institucional i a la persona” del monarca. A més, ha opinat de l’alcaldessa que “no sap ben bé a quin costat ideològic està”.  “Estem parlant del cap de l’estat i de respecte institucional i es demostra que Colau, com l’independentisme, no està del costat dels catalans i espanyols que es van dotar d’una democràcia i una constitució”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa