Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament repara ara el paviment d’Urquinaona i Laietana malmès als aldarulls

L’Ajuntament de Barcelona començarà a reparar aquest cap de setmana els paviments malmesos a la plaça Urquinaona i altres punts del centre de Barcelona, quasi un mes i mig després dels aldarulls per la sentència. Així, el govern d’Ada Colau descarta de facto que hi hagi risc de noves batalles campals i posa el focus en l’inici de la campanya comercial de Nadal. La renovació de les rajoles i llambordes es farà de forma progressiva fins a final d’any i comportarà petites restriccions de trànsit, exposa el consistori en una nota de premsa aquest divendres a la tarda.

Les obres es faran en horari diürn, de 8h a 20h i les afectacions a la circulació seran notables. “La Guàrdia Urbana durà a terme els desviaments corresponents per tal de minimitza-les i garantir alhora els desplaçaments dels ciutadans”, sosté el comunicat. “A dia d’avui ja s’han reposat 3.841m2 del paviment que va quedar afectat, d’un total aproximat de 12.203 m2”, presumeix.

La batalla campal d'Urquinaona, en imatges / Jordi Borràs

La batalla campal d’Urquinaona, en imatges / Jordi Borràs

Aquest dissabte serà el torn dels punts calents de les protestes: plaça Urquinaona, Gran Via, Ronda Universitat i Plaça Catalunya, a més dels carrers Jonqueras, Aribau, Diputació i Pelai. Al matí la policia tallarà al trànsit el carrer Jonqueres i els carrils ascendents de Via Laietana; quan acabi, invertirà l’afectació i tallarà el sentit descendent fins al migdia. A la tarda serà el torn d’Aribau amb Gran Via, Ronda Universitat i Plaça Catalunya.

[r:1]

Diumenge es faran reparacions al carrer Aragó, entre Pau Claris i Enric Granados, mantenint dos carrils de circulació. I a partir de dilluns, els treballs continuaran al Passeig de Gràcia, que es tallarà en ambdós sentits. La resta de la setmana hi haurà intervencions en altres punts del districte de l’Eixample i de Ciutat Vella.

Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa