Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament demana a regidors i funcionaris evitar les reunions de més de 6 persones
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona no vol que funcionaris i regidors es reuneixin gaire en els propers 15 dies. Un comunicat intern al que ha tingut accés el TOT Barcelona demana a tot el personal del consistori “reduir les reunions que requereixin alta afluència de persones” i “considerar no fer reunions de més de 6 persones” per evitar contagis de coronavirus. Segons les dades anunciades aquest mateix dimecres al migdia, tres empleats municipals han donat positiu i fins a 70 estan a casa en quarentena, inclosos 4 regidors del govern. 

Curiosament l’encapçalament del comunicat exposa que el Comitè de Seguiment recentment constituït –amb molts més de 6 integrants– “segueix operatiu i es reuneix diàriament”. A més aquest dimecres a la tarda s’ha celebrat la Junta de Portaveus, on participen almenys un membre dels 7 grups municipals per decidir si s’ajornen les comissions municipals de la setmana vinent i el ple del 27 de març.

El comunicat anuncia a tot el personal municipal “diferents mesures organitzatives” en el marc de la limitació d’activitats que ha anunciat al migdia l’alcaldessa. En primer lloc, avança que s’està traminant “una Instrucció per a la restricció de tots els viatges” i que es reforçarà la neteja als edificis municipals. També indica que s’estan instal·lant dispensadors d’hidrogel “als espais de gran afluència de persones” i cartells amb consells per a una correcta higiene de mans. 

Comissions suspeses

D’altra banda, govern i oposició han acordat a la Junta de Portaveus suspendre les 4 comissions municipals previstes per dimarts i dimecres vinent. També han cancel·lat els consells plenaris de districte, donat que aquest dijous n’hi havia de programats a Sants-Montjuïc i Sant Andreu. Queda pendent de determinar, segons l’evolució de l’epidèmia, si es celebrarà o no el ple municipal del 27 de març.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa