Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Abascal trepitja Barcelona per criticar la llei ‘només sí és sí’
  • CA

Santiago Abascal ha protagonitzat aquest matí una concentració a la plaça de la Universitat de Barcelona davant de 300 persones, segons la Guàrdia Urbana, per criticar la gestió del govern espanyol. Segons l’anunci de la trobada, el míting havia de servir per reclamar eleccions anticipades a Pedro Sánchez. De fet, tots els parlaments s’han fet sota un cartell que deia “España quiere votar”. A l’hora de la veritat, però, cap paraula al respecte. El líder del partit d’ultradreta s’ha limitat a dir que queden pocs dies perquè els espanyols tornin a les urnes i a criticar algunes de les lleis estrelles de l’executiu espanyol.

Crítiques a Pedro Sánchez i a l’independentisme

El president de Vox ha titllat d'”infame” la llei que impulsat el ministeri d’Igualtat i que en els darrers dies ha provocat rebaixes a la pena de presó d’alguns violadors. Abascal ha dit que les dones estan més “desprotegides” amb aquesta nova norma i ha aprofitat la trobada a la cèntrica plaça barcelonina per culpar Perdo Sánchez de l’augment de les violacions. Sense aportar cap mena de dades, l’ultradretà s’ha atrevit a assegurar que aquests delictes han augmentat amb la seva arribada al poder.

A Catalunya també li ha tocat el rebre. Abans de criticar les polítiques d’igualtat de l’executiu espanyol, Abascal ha refusat l’apropament de Pedro Sánchez a ERC. En aquest sentit, Vox acusa el PSOE de ser “còmplice” de l’independentisme amb l’objectiu d’aprovar els pressupostos “i aguantar un minut més al poder”.

Ignacio Garriga tanca l’acte

Avui n’hi ha hagut per tots, també pels socialistes catalans, els quals han definit com “obertament separatistes”, o el Partir Popular català. El secretari general del partit a Catalunya, Ignacio Garriga, ha tancat l’acte entre crits de ‘Puigdemont, a prisión’ o ‘Sánchez Dimisión”. La cúpula de Vox trepitja Catalunya a la desesperada, mentre el partit cau a les enquestes. L’últim baròmetre el situa amb només un 3,6% dels suports a la Generalitat de Catalunya i les enquestes de Barcelona apunten que ho tindrà complicat per aconseguir representació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LLibertad a desembre 05, 2022 | 15:12
    LLibertad desembre 05, 2022 | 15:12
    Els CURES són PROTECTORS DEL FACISME I POLICIA POLÍTICA en favor dels fatxes i dels feixistes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa