Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dia 44 a la Meridiana: talls intermitents del trànsit i crits als Mossos

Els manifestants que tallen la Meridiana cada vespre per protestar contra la sentència del Procés han convertit la seva mobilització en un acte de resistència tossuda que desafia cada dia els intents dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de mantenir l’avinguda oberta al trànsit. 

La pancarta amb el comptador de dies del tall de la Meridiana, el dia 44 / Meridiana Resisteix

La pancarta amb el comptador de dies del tall de la Meridiana, el dia 44 / Meridiana Resisteix

Aquest dimarts, dia 44 de la mobilització –exhibeixen amb orgull el marcador pintat en una pancarta–, han tornat a utilitzar la tàctia de travessar el semàfor amb tanta lentitud que quan es posa en vermell, verd per als vehicles, encara són a la calçada i provoquen el caos del trànsit. 

Així han anat tallant a estones el trànsit, i en altres moments l’han deixat obert, especialment quan veien que s’acostava una ambulància, que fins i tot han sigut aplaudides.

En tot moment, la Guàrdia Urbana i els antiavalots dels Mossos, la Brimo, han estat a la zona, desplaçant-se a peu i en furgoneta, segons els moments, i els manifestants els han escridassat i se n’han burlat. S’ha sentit el “boti, boti, boti, de la Brimo qui no boti” i també crits de “fora feixistes dels nostres barris!” adreçats a la policia catalana.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa