Avui neix un digital centrat en Barcelona, i més que mai es fa adient l’expressió de “Roda El Món i torna al Born”. Després de l’èxit d’El Món, i de ser capdavanters i pioners en molts dels seus projectes, es crea l’equip per fer un nou projecte que entèn perfectament allò que cantava Maria del Mar Bonet a la seva cançó Mercè: “Sempre tornaré a la nostra platja… Les gavines no em deixen allunyar-me’n massa”.

Ho entenen perquè una vegada més fan una aposta per explorar allò que d’altres encara no veuen clar. Van ser dels primers en posar en marxa un diari digital sense edició en paper. I ara fan una aposta per Barcelona. Els que hem seguit l’actualitat de la ciutat i hem sentit la necessitat de treballar-hi de manera pròxima i constant, no podem més que alegrar-nos de veure aquest nou projecte.

Fa temps que la ciutat de Barcelona és un pol d’atracció i amb un interès evident. Els moviments polítics de cara a les eleccions del proper 26 de maig han demostrat que la capital de Catalunya s’ha convertit en un punt estratègic per gairebé tothom; i per tant un mitjà que en retrati el dia a dia serà absolutament necessari.

Comença un nou projecte al qual volem desitjar sort. Un projecte que parlarà de la ciutat on he viscut i on he dedicat més hores i més temps. Una ciutat que ha captat la meva atenció durant la majoria del temps dels darrers quatre anys. Una ciutat que necessita que se l’escolti, que se la miri, que se la pensi i que se la defensi.

Perquè Barcelona t’atrapa, et sedueix. Un ciutat plena de promeses i de problemes. Té mil llocs i mil racons que et fan veure i captar el que passa al món. Segurament és impossible veure i conèixer-ho tot, però pots aspirar a saber-ho tot d’una ciutat que t’ajuda a interpretar la humanitat sencera. I a més no ho podem evitar. Perquè sempre tornarem a la nostra platja.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa