Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Policia Nacional es queda a Via Laietana

L’independentisme català té un greu problema amb la llei i l’ordre des de fa força temps. Els líders independentistes s’han instal.lat en la desobediència a les lleis i les sentències, i en l’atac a les institucions de l’Estat i la democràcia que posen en perill la seva supervivència.

Són molts els que no cessen en el seu intent de fer fora Espanya de Catalunya, ja sigui expulsant el castellà del sistema educatiu català i les institucions públiques, boicotejant els actes del Rei Felip VI o atacant als cossos i forces de seguretat: Guàrdia Civil, exèrcit i Policia Nacional. Avui, més que mai, és fa necessària una major presència de l’Estat a Catalunya.

La Prefectura de la Policia Nacional a Via Laietana és un símbol que irrita especialment als líders independentistes, al punt de ser una obsessió en qualsevol negociació, posar com a condició la seva expulsió de Via Laietana i de Barcelona. L’independentisme busca en el tancament de la Prefectura una victòria simbòlica sobre l’Estat que no podem permetre, i és per aquest motiu que des de Valents celebrem la seva permanència.

La prefectura de la Policia Nacional a Via Laietana | Meritxell Martí
La prefectura de la Policia Nacional a Via Laietana | MMP

És una victòria dels constitucionalistes, de la gent que respecte la llei i l’ordre, vers els radicals. I assolir aquesta fita és un clar exemple de com és possible deixar sense capacitat d’incidència a ERC i Ernest Maragall en la governabilitat de la ciutat de Barcelona.

Tenim clar que l’única forma d’acabar amb el procés i la decadència de Barcelona i Catalunya és evitant que els partits independentistes accedeixin al poder. Si avui ERC governés Barcelona, la Prefectura estaria tancant les seves portes i la desobediència i l’atac sistemàtic contra Espanya i aquells que la defensem estaria per sobre de qualsevol política útil de ciutat. 

Per a Valents, Barcelona està primer, i sempre ens trobaran defensant les forces i cossos de seguretat de l’Estat, així com el compliment de la llei i el respecte a les institucions. Sense seguretat no hi ha llibertat.

Eva Parera és regidora de Valents a l’Ajuntament de Barcelona

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Nofotem! a desembre 30, 2021 | 14:32
  Nofotem! desembre 30, 2021 | 14:32
  La putrefacció, un estat propi de la natura, ha de tenir veu, nom i cognoms. Vet aquí un exemple... exemplar! Desitjar-li un bon any, potser seria excessiu...
 2. Icona del comentari de: Guim a desembre 30, 2021 | 16:02
  Guim desembre 30, 2021 | 16:02
  Aquesta dona parla de la Comissaria de les tortures,oi?
 3. Icona del comentari de: Ricard a desembre 30, 2021 | 16:41
  Ricard desembre 30, 2021 | 16:41
  Espanya no es pot fer fora d'enlloc perquè gràcies a, entre d'altres, l'articulista Espanya no existeix. Per ellla només existeix Castella i els pancastellanistes. I no d'ara.
 4. Icona del comentari de: Ritchie Valens a desembre 30, 2021 | 16:49
  Ritchie Valens desembre 30, 2021 | 16:49
  Quin cinisme. No hi ha res més contrari a la valentia que un renegat o botifler, car s'emparen amb els aparells de l'estat espanyol des del tribunal lawfare, tribunal anticonstitucional espanyol, clavegueram, espionatge il·legal, repressió, represàlia, fons reservats, villarecos, tacitos, fiscalia afinadora de confiança etc. Ella mateixa ho diu, cal votar partits que tanquin finalment les portes d'aquest niu infecte de tortura i de negació de tot allò que representa el nostre país.
 5. Icona del comentari de: Català a gener 01, 2022 | 11:49
  Català gener 01, 2022 | 11:49
  Algú en dubtava?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa