Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Copa Amèrica de Vela és una bona notícia per als ciutadans de Barcelona?

Màlaga, la ciutat irlandesa de Cork i Jiddah a l’Àrabia Saudita no han pogut superar Barcelona en atractiu per acollir l’edició 2024 de la Copa Amèrica de Vela, una competició que aterrarà a la capital del país i que ha generat el consens institucional: l’Ajuntament, la Generalitat, el Port de Barcelona i ​​la Diputació de Barcelona.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha parlat d’una “gran bona notícia” per a la ciutat, i ha atribuït part del mèrit d’haver aconseguit ser-ne seu a la renovació del Port Olímpic i a l’aposta per l’anomenada economia blava.  “Es tracta d’una compatició en la que més enllà dels dies de l’esdeveniment, els equips participants fan grans inversions en innovació”, ha dit l’alcaldessa a les xarxes socials.

Per la seva banda, el Govern ha remarcat l’impacte econòmic d’aquesta competició pel conjunt del país serà “bilionari”. De fet, es tracta d’un esdeveniment esportiu de llarga durada, ja que, com ha explicat Torrent, els equips competidors es desplacen a la ciutat que acull la competició “des del minut i fins al final de la competició, pràcticament dos anys“, ha dit el conseller Roger Torrent.

Un ganxo per al turisme nord-americà

És molt important la projecció, especialment en uns mercats, com el nord-americà, en què ens volem posicionar a nivell turístic”, ha explicat Torrent, que assegura que La Copa Amèrica és una marca que ens ajuda d’una manera molt important. De fet, el turisme nord-americà era el més nombrós a Catalunya i el que deixava un impacte econòmic més important. Però la pandèmia ha deixat toca el turisme, i justament aquest és el mercat que més està costant de recuperar.

Per tot plegat us preguntem si penseu que La Copa Amèrica de Vela tindrà un impecte real en els ciutadans de Barcelona, o si serà més aviat un benefici per a les grans empreses i negocis vinculats a l’esdeveniment esportiu.

Poll Maker

Nou comentari

Comparteix