La regulació dels aparcaments a Barcelona continua i ara se sumen noves places a l’àrea verda, destinada a garantir als veïns de cada zona que puguin estacionar el seu vehicle. I des d’aquest mes de juny -algunes zones des de l’1 de juny i altres el 15 de juny-, 864 places d’aparcament per a cotxe i 350 de moto passen a formar part de l’àrea verda al districte de Sarrià-Sant Gervasi , que són exclusives per a residents. Amb aquesta incorporació, al districte només queda per regular la zona de Vallvidrera, Tibidabo i Les Planes.

Més aparcament per als veïns

Fins ara, al districte els veïns ja gaudien de zona verda als als barris del Putxet i el Farró, Sant Gervasi – Galvany, les Tres Torres i parcialment a Sant Gervasi-la Bonanova i un tram de Sarrià. Ara bé, els no residents també poden aparcar, amb restriccions: només poden estacionar un màxim de dues hores dins de l’horari de regulació que indiqui el senyal vertical corresponent, i amb la tarifa d’àrea verda que correspongui a l’etiqueta mediambiental del vehicle, que de mitjana, són 3,75 euros l’hora.

Quins carrers passen a l’àrea verda

A la zona 14 de regulació de l’àrea verda se sumen aquests carrers, segons detalla l’Ajuntament: el carrer Gaspar Cassadó, el dels Esports, el passatge de Blada, el passatge de Llucieta Canyà, el carrer del Saüc, la carretera de les Aigües, el torrent de Can Caralleu, el carrer de Can Caralleu, el carrer de Vidal i Quadres, la carretera de les Aigües, el carrer de la Santíssima Trinitat del Mont, el carrer de Pomaret, la ronda de Dalt, el carrer del General Vives, el carrer Major de Sarrià, el carrer de Ramon Miquel i Planas, l’avinguda de J.V. Foix, el carrer d’Eduardo Conde, el passeig de Manuel Girona, el carrer del Marquès de Mulhacén, el carrer del Doctor Francesc Darder, l’ avinguda d’Espasa i el carrer de Montevideo.

I pel que fa a la zona 15, els carrers afectats són: carrer de Gaziel, c. de Carles Riba, c. de Bellesguard, c. de Mercè Rodoreda, ctra. de les Aigües, c. de l’Enginyeria, pl. Comte de Sert, c. de Carles Pirozzini, c. de Josep Garí i Ronda de Dalt.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Fran BCN a juny 02, 2022 | 09:32
  Fran BCN juny 02, 2022 | 09:32
  Si vius en una zona amb poc transport public i fan això, doncs.a nivell.familiar he notat menys visites de família i amics, són uns genis...
 2. Icona del comentari de: D. Millán a juny 02, 2022 | 18:32
  D. Millán juny 02, 2022 | 18:32
  En Zona Franca,en un polígono industrial también han puesto zona verde. En un polígono!!!!Donde vamos a trabajar en horarios en los que no podemos llegar en transporte público. Además de convertir en "zonas verdes" ,dónde no va nadie, decenas de plazas de aparcamiento. Se están cubriendo de gloria Colau y amiguitos
  • Icona del comentari de: Mar a juny 02, 2022 | 21:08
   Mar juny 02, 2022 | 21:08
   O sea, se trata de complicar la vida al ciudadano en vez de facilitársela. Vaya desastre ha hecho la alcaldesa en la ciudad y vaya desánimo para los ciudadanos...
 3. Icona del comentari de: Carlos a juny 02, 2022 | 20:19
  Carlos juny 02, 2022 | 20:19
  Bona tarda. Soc ciutada de Barcelona. Minusvalit amb vehicle propi i propitari de un negocio a Barcelona. Per poder entregar o reculli una comanda. No trobo cap lloc per reconarme per poder fer el encarrec. Tampoc pots deixa el cotxe per anar pixa. De aquesta forma tancaran tots els negocis. Per que els putos residens i jubilarse poden aparcar el carre . Per no aporta cap benefici a la ciutat. Tots pagem impostos. Tots tenim el dret de poder pixa en tranquilitat. Que no te sancionan. O grua. S ha de crea parking tancat per residentes que no tocan el cotxe en 10 dies. Anula tota la zona de aparcament verde. I crea zona vermella per totom de 30 min. Aixi no tindrem contaminacio ni embotellaments ni pitades. Ni atropallaments. El aire será net i no abra ferrara robellada i rodes punjades ni tones de merda sobre i sota vehicle. SI US PLAU FEU CAS DE AQUET ESCRIT. GRACIES. TOTS TINDREM CIUTAT MES NETA MES ORDENADA MES PETITA I FAMILIAR BUTIGA DE PROXIMITAT.
 4. Icona del comentari de: Esther a juny 02, 2022 | 22:23
  Esther juny 02, 2022 | 22:23
  Pareu de destrossar Barcelona PROU JA N'HI PROU
 5. Icona del comentari de: Silverwing a juny 03, 2022 | 09:09
  Silverwing juny 03, 2022 | 09:09
  Això no es cert, aquest mes al Carrer Tavern han tret com a mínim 30 places de zona verda per posar aparcament de motos que gairebé sempre està molt buit.

Nou comentari

Comparteix