La xarxa es burla de l’anunci de SCC de tallar els túnels de Vallvidrera

L'ANC o Meridiana Resisteix han ironitzat sobre el tall i els donen la benvinguda

Societat Civil Catalana ha anunciat aquest matí que tallaran els Túnels de Vallvidrera “fins que es dissolgui l’injust tall” de Meridiana i les reaccions a la xarxa no s’han fet esperar.

L’anunci de l’entitat ha anat acompanyat d’unes paraules que encara han afegit més llenya al foc. I és que els membres de SCC han dit que si els treballadors no poden circular tranquil·lament, “els independentistes no podran anar a esquiar a la Cerdanya“.

D’entre els comentaris irònics, molts que constaten la contradicció de protestar per un tall amb un altre tall i d’altres que questionen amb ironia amb quantes persones comptaran els talls.

Nou tall, nou Telegram

El canal de Telegram de Meridiana Resisteix, per la seva banda, també ha “celebrat” la incorporació d’un tall que han definit com a “germà” i, a més, han compartit el nou canal per la manifestació que cada divendres tallarà la Via Augusta. Es diu “Vallvidrera Resiste” i ja compta amb gairebé 250 subscriptors.

Benvinguda #VallvidreraResisteix

L’Assemblea Nacional Catalana també ha ironitzat sobre el tall de Societat Civil Catalana: “Benvinguda #VallvidreraResisteix”. En una publicació a Twitter, l’entitat sobiranista ha donat la benvinguda a aquesta iniciativa perquè considera que ajudarà “a no normalitzar l’anomalia democràtica” que viu Catalunya.

Més informació

Nou comentari