Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una apagada deixa l’estació d’Arc de Triomf de Rodalies a les fosques
  • CA

Una apagada elèctrica ha deixat l’estació d’Arc de Triomf de Rodalies completament a les fosques durant una hora. Tant és així que Renfe ha hagut d’enviar personal amb llanternes per avaular la situació després que tota la instal·lació s’hagi quedat sense llum. Segons informen fonts de la companyia, la caiguda del subministrament de la llum s’ha notificat a les 19:57h. Durant poc més d’una hora, la foscor general ha durat a a l’estació.

Els trens feien parada i la gent seguia fent-ne ús, però sense llum a l’entorn. De fet, totes les màquines validadores han quedat obertes de bat a bat, provocant que els usuaris puguessin passar sense necessitat de picar el bitllet.

Fonts de Renfe detallen que l’avaria elèctrica ha afectat a diferents punts del barri i que no es tractava d’un problema intern. A més, informen que durant l’apagada s’ha estat funcionant amb el recurs d’uns llums d’emergències i que aquest recurs lumínic “permet mantenir el servei a l’estació”.

Alguns usuaris han aprofitat el moment per denunciar-ho a les xarxes i l’han batejat, amb to sarcàstic, com “el tren de la bruixa”.

En canvi, a l’estació de metro adjacent a la instal·lació de Renfe no s’ha produït cap mena d’incidència, assenyalen fonts de TMB.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa