Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres cruïlles de Sants seran passos de vianants elevats
  • CA

Tres cruïlles del districte de Sants es convertiran aquest novembre en passos de vianants elevats, que obligaran els vehicles a frenar per creuar-los a poca velocitat. Es tracta de l’encreuament dels carrers Rector Triadó i Elisi (Hostafrancs), la intersecció de Jocs Florals amb Manzanares i Noguera Pallaresa (la Bordeta) i la cruïlla de Galileu i Violant d’Hongria (Sants).

Les obres consisteixen en elevar el nivell del paviment i aixecar també els embornals de les cantonades quan faci falta. “L’objectiu és que els passos de vianants quedin al nivell de les voreres, per fer-los més accessibles i segurs”, diu el districte de Sants.

A la cruïlla dels carrers del Rector Triadó i de l’Elisi, les obres es duen a terme aquesta setmana, del 9 al 13 de novembre. Cada dia, entre les 9:30h i les 20h aquests dos carrers d’Hostafrancs queden tallats al trànsit. Es genera un atzucac temporal, pel que la senyalització indica als vehicles itineraris alternatius.

La propera setmana, del 16 al 20 de novembre, el mateix tipus d’actuació tindrà lloc a la cruïlla del carrer Jocs Florals. Els tres carrers quedaran tallats en el mateix horari. Finalment, del 23 al 27 de novembre, es duran a terme les obres de la cruïlla del carrer de Galileu amb el de Violant d’Hongria Reina d’Aragó. En aquest cas, els treballs i el corresponent tall de trànsit es faran diàriament de 8 a 20 h. La circulació es desviarà pels carrers de Melcior de Palau, Joan Güell, Rosés, la rambla del Brasil i l’avinguda de Madrid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa