Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Transports de Barcelona posa a la venda autobusos urbans utilitzats
  • CA

Transports de Barcelona ha engegat una iniciativa d’allò més curiosa: vendre 57 autobusos urbans usats. Tal i com recull el lloc web de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya, l’empresa Transports de Barcelona SA ha iniciat un concurs públic per adjudicar 57 unitats d’aquests vehicles que actualment ja es troben fora de servei. El termini de finalització de les ofertes acaba el 14 de desembre a les nou del matí i el valor estimat del contracte és de 570.000 euros. L’anunci es va publicar el passat dilluns dia 28.

Els autobusos es posen a la venda amb totes les seves característiques íntegres, és a dir, número de lot, número de calca, tipologia, combustible, marca, model, data de matriculació, matrícula, km motor, km CV, km totals i valor del vehicle. Si bé actualment ja estan fora d’ús, al plec de prescripcions tècniques s’especifica que les unitats d’autobusos que es venen podran estar o no en condicions de circulació.

Visita per veure l’estat dels vehicles

D’altra banda, l’empresa planificarà una visita a les instal·lacions on es troben aparcats aquests vehicles ja fora d’ús amb l’objectiu que l’ofertant pugui veure l’estat dels autobusos. Aquesta visita es comunicarà per mitjà del perfil del contractant. La no assistència no donarà, en cap cas, dret a reclamació sobre
l’estat dels autobusos.

Transports de Barcelona lliurarà els autobusos fora d’ús que hagin estat adquirits pel comprador en el moment en què s’acrediti haver efectuat el canvi de titularitat dels vehicles davant la Prefectura provincial de Trànsit i s’hagi fet efectiu el pagament. Els autobusos que estiguin en servei es lliuraran quan passin a l’estatus de fora d’ús i, com a molt tard, el 31 de desembre del 2023, moment en què s’acreditarà el pagament i el canvi de titularitat dels vehicles davant la Prefectura provincial de Trànsit.

L’altre punt curiós del plec de prescripcions tècniques és que els autobusos podran ser retirats circulant. En cas que tècnicament no fos impossible, el comprador els retirarà mitjançant una gòndola. Les despeses que generi aniran totes al seu càrrec. L’adjudicatari farà, al seu càrrec, totes les gestions necessàries per al trasllat dels vehicles referits fins al seu punt de destinació i n’eliminarà els rètols, calques i anagrames que l’identifiquin amb Transports de Barcelona SA.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: buff a desembre 01, 2022 | 09:20
    buff desembre 01, 2022 | 09:20
    necessiten pasta per pagar els elevats sous dels directius, he colau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa