L’ús del transport segueix a l’alça. Tot i que no hi havia l’entrada en vigor de cap canvi significatiu pel que fa a la regulació del conifnament, aquest inici de setmana ha tornat a créixer el nombre d’usuaris del transport públic. Segons TMB, s’han registrat un 7% més de validacions al metro que el dilluns anterior a la mateixa hora. Pel que fa a FGC, fins a les 9h, s’han detectat un 11% més de viatges. 

En xifres globals, però, la demanda al metro de Barcelona continua essent un 81% inferior al dilluns equivalent del 2019 i d’un 88,5% menys a les línies d’FGC. Pel que fa a Rodalies, els usuaris es mantenen un 90% inferiors a una jornada habitual sense estat d’alarma. Concretament, avui un -91,3% i ahir diumenge es va tancar amb un -93,94%, segons Renfe.

En paral·lel, el nivell d’utilització de les xarxes de TMB durant el cap de setmana va continuar essent baix: respecte d’un dissabte i un diumenge equivalents del 2019, les validacions al metro van ser un 92,7% i un 93,1% inferiors, respectivament. Al bus de Barcelona, el diferencial en negatiu va ser del -93,5% i el -95%

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa