Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La T-Mobilitat arriba a les zones 2 i 3 de Ferrocarrils de la Generalitat
  • CA

Continua el desplegament de la T-Mobilitat. Des d’aquest dillluns, aquest sistema digital de títols de transport amb tecnologia sense contacte està disponible a totes les seves estacions de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) fins a la zona 3. Es tracta de les estacions de la línia Barcelona-Vallès Terrassa Nacions Unides i Sabadell Parc del Nord, i des de Barcelona fins a Sant Esteve Sesrovires i Olesa de Montserrat, a la línia Llobregat-Anoia.

La T-Mobitat, a 3 zones de FGC

Els títols amb els quals funcionarà seran T-casual, T-usual, T-jove i les seves versions per a famílies monoparentals i famílies nombroses, i la T-familiar. Ferrocarrils estima que amb aquesta ampliació unes 30.000 persones se’n beneficiaran diàriament.

Fins ara, la T-mobilitat permetia viatjar entre els 36 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). A la línia Barcelona-Vallès inclou des de Pl. Catalunya i fins a Hospital General i Universitat Autònoma. A la línia Llobregat-Anoia, des de Pl. Espanya fins a l’estació de Martorell Vila. Són tots els municipis que disposen d’una tarifa plana metropolitana per la qual els seus ciutadans es poden desplaçar amb els títols d’1 zona.

La targeta física de la T-Mobilitat, en imatge d'arxiu / ATM
La targeta física de la T-Mobilitat, en imatge d’arxiu / ATM

On pots comprar la T-Mobilitat

Con informa FGC, tots els títols T-mobilitat estan disponibles a les màquines d’autovenda i els agents d’estació d’FGC estan equipats amb tauletes per a poder realitzar gestions de manera immediata. El suport pot ser físic (targeta) o virtual (telèfon mòbil). Per poder carregar el títol al suport i accedir a la xarxa de transport cal donar-se d’alta.

Els usuaris d’aquest nou sistema de bitlletatge i validació amb tecnologia sense contacte poden reunir en un únic suport tots els títols de transport que fan servir. La novetat més pràctica i que agrada més al públic jove és poder pagar el bitllet amb el telèfon mòbil, sense haver d’obrir i tancar moneders ni bosses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa